Novosti

 
Novosti

Drugi Brešanov svibanj: kultura i politika

Zadar - Šibenik, 26. - 27. svibnja 2023.

Međunarodni znanstveni skup u organizaciji Odjela za kroatistiku Sveučilišta u Zadru i HNK u Šibeniku

 

 


Na web shopu(https://hnksi.mojekarte.hr/hr/shop.html) i na blagajni HNK u Šibeniku možete počastiti sebe i svoje najdraže suvenirima i uspomenama s Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku te spremni dočekajte 5. godišnje doba ...


 

Povodom Svjetskog dana kazališta, koji se svake godine obilježava 27. ožujka, prenosimo ovogodišnju hrvatsku poruku i čestitamo svim kazališnim kolegama i gledateljima.
 

 


Svjetski dan kazališta za djecu i mlade u Šibenskom kazalištu obilježit će baš oni! U ponedjeljak, 20.3. u 20 sati članice i članovi Dramskog studija Ivana Jelić izvest će dramsko, ...


Draga publiko,
u mjesecu ožujku kazališta diljem svijeta slave čak 3 svoja dana! Uz Svjetski dan kazališta za djecu i mlade (20.3.), te Svjetski dan lutkarstva (21.3.) obilježavamo i  Svjetski dan kazališta (27.3.).
Slavite ...


Zdravo maleni, zdravo svi, ove godine zbor Zdravo maleni slavi 65 godina postojanja!

 


Poziv mladima od 15 do 29 godina koji su nezaposleni, ne obrazuju se i ne usavršavaju


"Kultura je COOL" projekt je koji provodi Udruga Mladih EU s ciljem promicanja kulture i umjetničkih sadržaja kroz niz aktivnosti koje se održavaju virtualno. Jedna od aktivnosti uključuje i naš glazbeno-poetski program "Arsenov feral".


U HNK u Šibeniku, 30. sijčnja održan je seminar za dramske pedagoge u suradnji sa županijskom aktivom hrvatskog jezika za osnovne i srednje škole.

Voditeljica seminara je Oriana Kunčić, inače 


Uoči Dana HNK u Šibeniku, od 23. do 29. siječnja ostvarite dodatnih 10 - 20 % popusta na već snižene artikle.

Na web shopu (https://hnksi.mojekarte.hr/hr/shop.html) i na ...