Novosti

 
Novosti

Svjetski dan kazališta za djecu i mlade u Šibenskom kazalištu obilježit će baš oni! U ponedjeljak, 20.3. u 20 sati članice i članovi Dramskog studija Ivana Jelić izvest će dramsko, ...


Draga publiko,
u mjesecu ožujku kazališta diljem svijeta slave čak 3 svoja dana! Uz Svjetski dan kazališta za djecu i mlade (20.3.), te Svjetski dan lutkarstva (21.3.) obilježavamo i  Svjetski dan kazališta (27.3.).
Slavite ...


Zdravo maleni, zdravo svi, ove godine zbor Zdravo maleni slavi 65 godina postojanja!

 


Poziv mladima od 15 do 29 godina koji su nezaposleni, ne obrazuju se i ne usavršavaju


"Kultura je COOL" projekt je koji provodi Udruga Mladih EU s ciljem promicanja kulture i umjetničkih sadržaja kroz niz aktivnosti koje se održavaju virtualno. Jedna od aktivnosti uključuje i naš glazbeno-poetski program "Arsenov feral".


U HNK u Šibeniku, 30. sijčnja održan je seminar za dramske pedagoge u suradnji sa županijskom aktivom hrvatskog jezika za osnovne i srednje škole.

Voditeljica seminara je Oriana Kunčić, inače 


Uoči Dana HNK u Šibeniku, od 23. do 29. siječnja ostvarite dodatnih 10 - 20 % popusta na već snižene artikle.

Na web shopu (https://hnksi.mojekarte.hr/hr/shop.html) i na ...


Radionica povodom Svjetskog dana djece i gostovanja predstave Orašar je apsolutno popunjena. Više od 60 šećernih vila, orašarića, Klara, brojnih prinčeva te nadasve djece koja vjeruju u čuda upisano je u ovu radionicu.
Veselimo se svima koji će ...


Čekajući kraj prosinca i Orašara, šibenski teatar i ured Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku organiziraju radionicu za djecu koja će se održati u nedjelju, 20. studenog, od 10 do 12 sati u Kazalištu. Napravi svoj plakat za Orašara naziv je ...I ti postani kazalištarac!🎭

Od utorka, 20. rujna krećemo s upisima u dječje radionice i dramski studio "Ivana Jelić" te dječji zbor Zdravo maleni.

Upisi su mogući putem maila tajnistvo@hnksi.hr ili od 10 do 12 sati u uredu ...