Potpuni stranci

Luda kuća
Autor: Prema filmu Paola Genovesea „Perfetti Sconosciuti“
Redatelj: René Bitorajac
Listopad

18

2021 20:00h
Potpuni stranci
  PRODUKCIJA::

Režija i adaptacija teksta: René Bitorajac

Kostimografija: Ludara team

Scenografija: René Bitorajac

Oblikovanje svjetla: Sandro Petrić

Majstor tona: Dejan Kurel

Izrada plakata: Mario Jurjević

  IGRAJU:

Judita Franković Brdar, Ivan Đuričić, René Bitorajac, Barbara Rocco/Petra Dugandžić, Amanda Prenkaj, Damir Poljičak, Mladen Kovačić

Predstava Potpuni stranci nastala je prema najgledanijem talijanskom filmu 2016. godine “Perfetti sconosciuti” redatelja Paola Genovesea. Film je to koji je 2019. ušao i u Ginessovu knjigu rekorda kao film s najvećim brojem “remakeova” u povijesti kinematografije, njih čak 18. Ludilište Luda kuća otkupila je prava na ovaj nagrađivani scenarij i napravila predstavu u režiji Renea Bitorajca i sjajne glumačke ekipe.

Sedmero dugogodišnjih prijatelja nalaze se u prekrasnom dvorištu jednog od para kako bi uz jelo, piće i druženje popratili rijetku pomrčinu mjeseca. U toku večeri odluče igrati neobičnu igru, staviti mobitele na stol, sve svoje pozive stavljati na zvučnik, a poruke i e-mailove čitati naglas te ih tako podijeliti s ostalima. Je li to bila pametna ideja? Samo ćemo vam reći, draga publiko, ne pokušavajte ovo u svojim domovima. Svaka sličnost sa stvarnim događajima je namjerna, a svako prepoznavanje sebe u sličnim situacijama je neizbježno.


  TERMINI ODRŽAVANJA:
  18.10.2021, 20:00h