Koncert - Jelena Radan

Autor:
Redatelj:
Veljača

14

2018 20:00h
Koncert - Jelena Radan
  PRODUKCIJA::
  IGRAJU:

Pjesme koje pričaju neprolazne priče o ljubavi, čežnji, strasti i životu snažno su označile Jeleninu glazbenu karijeru, još od znamenitog koncerta na splitskom Peristilu, preko kazališta u Zadru, Rovinju, sve do Tvornice u Zagrebu.

Koncert u Šibeniku nova je prilika da ih ponovno doživimo u nejzinim jedinstvenim interpretacijama u kojima će je pratiti njezini glazbeni suradnici Miroslav Navračić (harmonika), Tomi Novak (kontrabas), Tin Ostreš (cajon) te Pedro Abreu (gitara).

Večer ljubavi u Šibeniku bit će prigoda i za susret s novim uspješnicama uključujući zapaženi hit "Kad nas ne bude" koji je premijerno izvela upravo u Šibeniku i za koju je na Večerima dalmatinske šansone počašćena drugom nagradom publike te onom ocjenjivačkog žirija za najbolju interpretaciju večeri. Ovaj koncert stoga prigoda je i za Jelenin ponovni susret s Šibenikom i njegovom publikom.

Jelenini glazbeni nastupi uvijek su "koncerti za dušu", a koncert u Šibeniku bit će po svemu "jedna posebna glazbena večer " - "svečanost ljubavi i glazbe"!

"Glazba nas uvijek vodi nekamo", poručuje Jelena. Krenimo stoga na ovo jedinstveno glazbeno putovanje - zajedno!


  TERMINI ODRŽAVANJA:
  14.02.2018, 20:00h

SAMO SLOBODNA PRODAJA