Kalendar događanja

Arsenov feral

Subota, 25/05/2019 20:00h
--------

SLOBODNA PRODAJA

--------

Foaje HNK u Šibeniku

 

Glazbeno- poetski recital posvećen Bobu Dylanu i Franku Sinatri

 

Nastupaju: Šime Bubica i BluVinil

 

Prodaja ulaznica na blagajni kazališta od 16. svibnja od 10 do 12 sati i na dan programa od 19 do 20 sati.

 


 

  KUPI ULAZNICU ONLINE

ENDeM kvartet

Subota, 01/06/2019 19:00h
--------

SLOBODNA PRODAJA

--------

Foaje HNK u Šibeniku


ENDeM kvartet čine Marko Gerbus (sopran saksofon), Deni Pjanić (alt saksofon), Nereo Arbula (tenor saksofon), i Erna Čizmić Rebić (bariton saksofon), diplomanti i studenti Umjetničke akademije u Splitu u klasi prof. Gordana Tudora. Kvartet je osnovan 2015. godine kao Kvartet saksofona Umjetničke akademije u Splitu, a u ovom sastavu djeluju od 2017. godine. 2018. godine mijenjaju ime u ENDeM kvartet.

Prvi nastup kvartet je zabilježio u Splitu u srpnju 2015. godine u sklopu ciklusa Čari klasične glazbe u Podrumima. Od tada su ostvarili brojne nastupe i sudjelovali na raznim manifestacijama od čega se posebno ističu Izlog suvremenog zvuka u Zagrebu, Dani nove glazbe i Ciklus mladih glazbenika mo. Vinko Lesić u Splitu. Dobitnici su prve nagrade na međunarodnom natjecanju Davorin Jenko u Beogradu 2016. godine te prve nagrade na regionalnom i druge nagrade na državnom natjecanju komornih sastava 2017. godine. Na međunarodnom natjecanju Davorin Jenko 2018. godine osvojili su prvu nagradu i naslov laureata.

Kvartet je surađivao s priznatim glazbenicima kao što su Dubravko Detoni, Dragan Sremec, Tomislav Žužak, Valter Lovričević, Papandopulo kvartet i drugi. Repertoar kvarteta obuhvaća djela iz svih stilskih razdoblja – od baroka do suvremene glazbe, s posebnim naglaskom na djela hrvatskih skladatelja.

 

Rezervacija ulaznica na tel: 022 212 474 ili mail: blagajnakazalista@gmail.com

Prodaja ulaznica na blagajni kazališta od 27. svibnja od 10 do 12 sati. 

 

 

  KUPI ULAZNICU ONLINE